Orient Star Yachts ile Hayalinizdeki Mavi Yolculuğa Çıkın

Orient Star Yachts ile Hayalinizdeki Mavi Yolculuğa Çıkın

CMB Yachts tarafından tasarlanan ve markanın vazgeçilmezlerinden biri olmayı başaran Orient Star Yacht görenleri kendine hayran bırakıyor.

CMB Yachts tarafından tasarlanan ve markanın vazgeçilmezlerinden biri olmayı başaranOrient Star Yacht görenleri kendine hayran bırakıyor. Zamanın ötesinde tasarımı ile değişen ihtiyaçları başarıyla karşılayan, denizi bir hobi değil, tutku olarak görenlerin tercihi olmayı başaran bu model, hem iç hem de dış dizaynı ile dikkat çekmeyi başarıyor. Hayallerden alınan ilham ile tasarlanan, dünyanın önde gelen tasarımcı ve mühendisleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar sonucu ortaya çıkan bu model, büyük hayalleri olanlara, büyük fırsatlar sağlıyor.

Orient Star Yacht ile Hobileriniz Tutkuya Dönüşsün

Doğa ile uyum içerisinde olması sebebiyle de kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran aynı zamanda değişen alanlarda sektörün birincisi olarak değerlendirilen bu model, bir tür deniz aracıdır. Yatların uzun yıllardan beri denizde ulaşım amacıyla kullanılan, lüks tekneler olduğunu söylemek mümkündür. İçi adeta bir ev gibi düzenlenen dolayısıyla denizde geçirdiğiniz vaktin daha konforlu hale gelmesi adına önemli bir rol oynayan yatlar, teknik özellikleri sebebiyle birbirlerinden ayrılırlar. Küçük, orta veya büyük gibi birbirinden farklı genişlikler ile üretilen dolayısıyla değişen ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir seçim yapmaya olanak tanıyan yatlar, ayrıcalıklı bir kullanım sunarlar. Yat üretimi esnasında dikkat edilen birbirinden farklı etkenler olduğunu ancak bütün üreticilerin bu konu hakkında bilgi sahibi olmadığını da söylemek gerekir. Eğer kendiniz için doğru bir karar vermek ve sevdiklerinizle denizde geçirdiğiniz vakti daha güvenli hale getirmek istiyorsanız tercihinizi CMB Yachts ile yapmamız gerektiğini bilmelisiniz.

Teknik Özellikleri ile Dikkat Çeken Orient Star Yacht

CMBYachts uzun yıllardır Türkiye'de yat üretimi alanında faaliyet gösteren bir markadır. Son yılların en sevilen markalarından biri haline gelmesini sağlayan tasarımları arasında iseOrient Star Yacht bulunur. Eşsiz modelleri ile görenleri kendine hayran bırakmayı başaran ve kısa süre içerisinde hayal ettiğiniz araca sahi         p olmanıza katkıda bulunan bu model, hem iç hem de dış detayları ile büyüleyicidir.

Modelin dış dizaynı oldukça etkileyicidir. Yalnızca siz değil, ziyaretçileriniz ve yatınızı görenler tarafından da etkileyici bir hal almasını sağlayan benzersiz özelliklere sahiptir. Özellikle iç mekanın tamamen size uygun şekilde düzenleniyor olması atmosferinde size ait hale gelmesini sağlar ve bu durum yatta geçirdiğiniz vaktin daha nitelikli hale gelmesi adına önemli bir rol oynar. Bununla birlikte modelin gördüğü yoğun ilgiye sebep olan tek özelliğin iç tasarımı olduğunu söylemek yanlıştır.

Teknik özellikleri ile görenleri kendine hayran bırakmayı başaran bu model 47 metrelik tam boyu ile etkileyici bir büyüklüğe sahiptir. Modelin su hattı boyu ise 40,67 metre olarak ayarlanmıştır. 9 metre genişliği ve 2,47 metre su çekimi ile değişen ihtiyaçların karşılanması konusunda önemli özelliklere sahip olan bu model, teknik detayları ile başarı yakalar.

Orient Star Yacht motoryat olarak değerlendirilir. Üretiminde kompozit elyaf, epoksi ve corecell köpük kullanılmıştır. 10 knots seyir hızı ve 15 knots maksimum hızı ile birçok açıdan başarılı olduğunu söylemek mümkündür.

İLGİLİ HABERLER

Samsun'un derdi başından aşkındı.

Samsun'un derdi başından aşkındı.

Loadcell (Yük Hücresi) Nedir ve Nasıl Çalışır

Loadcell (Yük Hücresi) Nedir ve Nasıl Çalışır

Google varsayılan yazı tipi nedir?

Google varsayılan yazı tipi nedir?

Web sitelerinde en çok kullanılan font Roboto

Web sitelerinde en çok kullanılan font Roboto

Font ve Yazı tipleri hakkında bilgilendirme haber sitesi

Font ve Yazı tipleri hakkında bilgilendirme haber sitesi