TokenFlex'in QR Geçiş Sistemi ile Yemekhanelerde Hızlı Çözüm

TokenFlexin QR Geçiş Sistemi ile Yemekhanelerde Hızlı Çözüm

QR kodun iş dünyasındaki kullanım alanlarından biri de geçiş sistemleri. Bu yöntemle çalışanlar hızlı giriş çıkış yapabilirken iş yeri için de çalışan takibi kolaylaşıyor.

QR kodun iş dünyasındaki kullanım alanlarından biri de geçiş sistemleri. Bu yöntemle çalışanlar hızlı giriş çıkış yapabilirken iş yeri için de çalışan takibi kolaylaşıyor. TokenFlex'in hizmete sunduğu QR geçiş sistemi ise yemekhane geçişleri ileyemek kartlarını tek bir mobil uygulamada birleştiriyor. İşte,TokenFlex | Geçiş ile ilgili tüm detaylar:

QR Geçiş Sistemi Nedir? 

QR geçiş sistemi; turnike geçiş sistemlerini dijitalleştiren, çalışanların şirket ve yemekhane giriş çıkışlarını kart kullanmadan yapabilmesini sağlayan mobil bir çözümdür. Çalışanların kullandığı QR kodlu geçiş sistemi, işverenlere de çalışan takibini dijital olarak yapma ve giriş çıkış raporlarına erişme imkânı sunar. TokenFlex | Geçiş ise bu sisteme ek avantajlara sahip QR bir geçiş kartıdır. 

 

TokenFlex, tek bir mobil uygulama içerisinde QR geçiş kartı ile birlikte eğer işveren tercih ederse yemek ve hediye kartlarını kullanma imkânı da veriyor. Çalışanlar, aynı uygulama içerisinden yemek kartlarına, hediye kartlarına ve geçiş kartlarına erişebiliyor. Bu sayede iş yerinde yemekhaneye giriş yaparken de dışarıda bir restoranda yemek yerken de aynı uygulamayı kullanabiliyorlar. 

QR Geçiş Sistemi Nasıl Çalışır? 

QR geçiş sistemi, mobil uygulamada oluşturulan QR kod ile turnike veya kapıdaki QR okuyucunun eşleşmesiyle çalışır. Çalışanlar, TokenFlex mobil uygulamasında yer alan "Geçiş" ekranı üzerinden dijital geçiş kartlarını, yani QR kodlarını oluştururlar. Geçiş sırasında ise telefonlarındaki QR kodu yemekhane turnikelerindeki veya geçiş noktalarındaki QR okuyuculara okuturlar. Ardından sistem, veri tabanında kayıtlı bilgilerle QR kodu karşılaştırarak yetkilendirme verir. Bu yetkilendirme, kapı veya turnikenin açılmasını sağlar. Böylece çalışanlara geçiş izni verilmiş olur. 

 

QR kodlar aracılığıyla çalışan bu geçiş sistemi, fiziksel anahtarlara ve kartlara olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Tamamen dijital bir deneyim sunan TokenFlex | Geçiş, geçiş süreçlerine dair hareketleri de sisteme kaydeder. Hangi çalışanın, saat kaçta, hangi kapıdan geçiş yaptığı ve buna benzer bilgiler, veri tabanına kaydedilir. İşveren veya ilgili departman, bu kayıtlara erişerek raporlar alabilir ve çalışan takibi yapabilir. 

QR Geçiş Sistemi Çalışan Deneyimini Nasıl İyileştirir? 

TokenFlex | Geçiş çözümü ile QR geçiş sistemi, iş yerine olduğu kadar çalışanlara da iyi bir deneyim sunar. Başta zaman tasarrufu ve kolay kullanım gibi avantajlar sunan TokenFlex | Geçiş, işverenlere çalışan deneyimini iyileştirme şansı da verir. 

 

QR kodlar, büyük boyutlardaki verileri birkaç saniye içerisinde aktarma özelliğine sahiptirler. Bu detay, geçiş süreçlerinin hızlanmasını sağlar. Böylece bir çalışanın turnike veya kapıdan geçme süresi de sadece birkaç saniye olur. Fiziksel kartlarda okutma süresinin uzun olması zaman kaybı yaratırken TokenFlex | Geçiş, çalışanlara ciddi oranda bir zaman tasarrufu sunar. 

 

Çalışanlar, tek bir mobil uygulama üzerinden birçok farklı çözüme erişebilir. Çünkü TokenFlex mobil uygulaması içerisinde QR geçiş kartı ile birlikte yemek kartı ve kurumsal hediye kartları da yer alır. Çalışanlar ise işverenin bu yan hakları sunması halinde, tek uygulama üzerinden bu kartlara kolayca erişebilirler. Böyle bir özellik olması, çalışanların yemek, hediye ve geçiş için ayrı ayrı fiziksel kartlar taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Dolayısıyla çalışanların yükü de azalmış olur. 

 

Fiziki kart taşımamak, kart kaybetme riskini de tamamen ortadan kaldırır. Ayrıca dijital kartlara yetkisiz erişim oldukça zordur ve bu kartlar, kişiselleştirilmiş şifrelerle kullanılır. Dolayısıyla TokenFlex | Geçiş, güvenlik açısından da çalışan deneyimini iyileştirir. 

 

Çalışanlar, TokenFlex mobil uygulaması ile yemekhaneye giriş yapabilirler, dışarıdaki bir restoranda yemek yiyebilirler veya anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapabilirler. 

QR Geçiş Sistemi İlk Olarak Nerede Uygulanacak? 

TokenFlex | Geçiş, bir yemekhane geçiş kartı ve çalışan takip sistemi olarak detaylı Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirildi. Yapılan geliştirmeler, sistemi kullanan tüm tarafların işini kolaylaştırmak üzere planlandı. Bu doğrultuda iş yerlerinin turnike sistemlerine kolayca entegre olabilen ve çalışanlar tarafından da kolay arayüze sahip uygulama üzerinden kullanılabilen TokenFlex | Geçiş hizmete sunuldu. Bu hizmet, ilk olarak Yapı Kredi bankasında yemekhane turnikelerinden geçiş sürecini dijitalleştirmek üzere hayata geçirildi. Yapı Kredi çalışanları, TokenFlex | Geçiş ve TokenFlex | Yemek çözümleri ile farklı haklarını bir arada kullanabiliyor. 

Yapı Kredi ile İş Birliğinin Detayları Nelerdir? 

TokenFlex ile Yapı Kredi'nin kurduğu iş birliği ile QR geçiş sistemleri aktif olarak kullanılmaya başlandı. Yapı Kredi Bankası çalışanları, öğle yemeklerini ister yemekhanelerinden ister farklı bir restorandan/kafeden TokenFlex | Yemek kullanarak yerken; mesai yemeklerinde yemekhaneye turnikelerden, TokenFlex | Geçiş kullanarak giriş yapıyor. 

 

TokenFlex çözümleri sayesinde Yapı Kredi çalışanları, öğle yemeği ya da mesai yemeği fark etmeksizin, kart taşımadan, bakiye ve geçiş haklarını uygulama üzerinden kontrol ederek kolay ve hızlı şekilde ödeme veya geçiş yapabiliyorlar. Yapı Kredi Bankası yönetimi ise çalışanlarının tüm yemek operasyonunu tek kanaldan dijital bir şekilde yönetebiliyor, takip edebiliyor ve raporlayabiliyor. 

TokenFlex'in QR Geçiş Sistemi ile Gelecek Vizyonu Nedir? 

TokenFlex'in QR geçiş sistemindeki gelecek vizyonu, sistemi geliştirmeye devam ederek gelecekte çok daha aktif ve verimli hizmetler sunmaktır. Dijitalleşmenin operasyonel ve maddi faydalarını sahada görmek isteyen yerli ve global markalarla iş birlikleri kurarak ilerleyen TokenFlex, QR geçiş sistemindeki hizmet ağını da genişleterek hem işverenlere hem de çalışanlara yeni avantajlar sunmayı hedefliyor. 

TokenFlex Nedir ve Ne Tür Hizmetler Sunar? 

TokenFlex, Koç Topluluğu iştiraki Token Finansal Teknolojiler'in; dijitalyemek kartı,kurumsal hediye kartı ve QR geçiş sistemleri çözümleri sunan markasıdır. Kurumsal firmaların çalışanlarına sunduğu yan hakları, Türkiye'nin önde gelen markalarında kullanılmasını sağlayan TokenFlex, kullanıcılara ekstra kampanya ve avantajlar da sunuyor. Tamamen dijital hizmetler sunan TokenFlex, fiziki ödeme araçlarına ve plastik kullanımına olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. 

TokenFlex Yemek Kartları Nedir ve Avantajları Nelerdir? 

TokenFlex | Yemek, işverenlerin vergi muafiyetlerinden yararlanarak çalışanlarına yemek ücreti ödemesini sağlayan bir dijital yemek kartıdır. Bu dijital yemek kartı ile çalışanlar da çeşitli avantajlardan faydalanabilirler. Tamamen dijital ve doğa dostu bir hizmet olan TokenFlex | Yemek, çalışan sayısı fark etmeksizin tüm firmalar tarafından kullanılabilir. 

 

TokenFlex | Yemek, işverenlere gelir vergisi ve damga vergisi muafiyeti, KDV ve SGK primi indirimi, düşük maliyet, operasyonel kolaylık ve online bakiye yükleme gibi avantajlar sunar. Çalışanlar ise TokenFlex | Yemek kartları ile QR Kod ve NFC ile temassız ödeme yapma, aile üyeleri ile bakiye paylaşma, hızlı ve kolay ödeme ile zaman kazanma, tüm sektörlerde geçerli kampanyalardan faydalanma gibi avantajlara sahip olurlar. 

TokenFlex Hediye Kartları Nedir ve Hangi Amaçlar İçin Kullanılır? 

TokenFlex | Hediye, şirketlerin çalışanlarına, müşterilerine ve iş ortaklarına hediye vermelerini sağlayan dijital bir kurumsal hediye kartıdır. Spesifik hediyelerin fayda oranının düşük olma riskini ortadan kaldıran TokenFlex | Hediye, çalışanlara harcanabilir bakiye içeren dijital hediye kartı verme imkânı sunar. 

 

TokenFlex | Hediye, anlaşmalı kurumların bulunduğu tüm sektörlerde kullanılabilir. Ayrıca anlaşmalı mağazada satılan tüm ürünlerde geçerli olup mobil uygulama üzerinden QR kod ve NFC ile hızlı ve kolay ödeme imkânı sunar. 

 

TokenFlex | Hediye, çalışanlara  bayram, yılbaşı, düğün, doğum gibi özel günlerde hediye olarak verilebilir. Ayrıca performans ve terfi ödülleri de çalışanlara bu yöntemle sunulabilir. Müşterilere kampanya bazlı bakiyeler vermek ve sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmak da TokenFlex dijital hediye kartının kullanım alanlarındandır. 

Yemek Kartlarının Çalışan Motivasyonu Üzerindeki Etkileri Nelerdir? 

Yemek kartları, çalışanların motivasyonunu her zaman olumlu yönde etkiler. İş Kanunu'na göre verilmesi zorunlu olmayan yemek kartlarını çalışanlara vermek, işverenin çalışanlarına değer verdiğini gösterir. Çalışanların yaşam kalitesini yükselten bu yan hak, mental açıdan da kişiye fayda sağlar ve iş performansını yükseltir. 

Çalışanlar, temel ihtiyaçlar olan gıda ürünlerine, yemek kartları ile daha kolay erişirler. Gıda ihtiyacına maaştan bütçe ayırmak zorunda kalmamak ise önemli bir avantajdır. Bu konudaki endişeleri ortadan kalkan çalışanlar, kendilerini işlerine daha iyi verirler. Motivasyonu artan bir çalışanın iş yerindeki performansı ve verimi de artar. İşveren tarafından sunulan yemek kartı ayrıcalığı ile memnuniyeti de artan çalışanda iş yeri aidiyeti oluşur ve çalışma süreci, çalışan açısından daha etkin bir şekilde ilerler. 

TokenFlex'in Çalışan Memnuniyeti Stratejileri Nelerdir? 

TokenFlex, firmaların operasyonel yükünü azaltan çözümler geliştirirken çalışan memnuniyetini de en ön planda tutar. TokenFlex çözümleri sayesinde çalışanlara özel ayrıcalıklar sunmak mümkündür. Bu da çalışan memnuniyetini artıran stratejiler oluşturmayı kolaylaştırır. 

 

TokenFlex'in yemek kartı, hediye kartı veya QR geçiş kartı kullanıcısı olan çalışanlar, çeşitli sektörlerde geçerli onlarca kampanyadan da faydalanabilirler. Bu, çalışanların kartlarında bulunan bakiyeleri çok daha verimli ve avantajlı bir şekilde kullanmaları sağlayarak memnuniyeti artırır. 

Müşterilerden Gelen Geri Bildirimler Nelerdir? 

TokenFlex'e müşterilerden gelen geri bildirimler arasında, kolaylık hakkında pek çok olumlu yorum bulunuyor. Hem işverenler hem de çalışanlar, TokenFlex'in kullanıcı dostu uygulamaları sayesinde tüm imkânlara kolayca erişebiliyorlar. Bu doğrultuda gelen olumlu geri bildirimler de TokenFlex'in kullanıcı odaklı bir marka olduğunu gösteriyor. 

 

Geniş bir üye iş yeri ağı sunan TokenFlex'e bu konuda da pek çok geri bildirim geliyor. TokenFlex kullanıcıları, Türkiye'nin neresinde olurlarsa olsunlar, yemek kartı ve hediye kartlarını kullanabilecekleri bir nokta bulabiliyorlar. 

 

Koç Holding ve Token Finansal Teknolojiler desteğine sahip olan TokenFlex, bu detay doğrultusunda güvenlik konusunda da müşterilerden olumlu geri bildirimler alıyor. Ayrıca güçlü ve kesintisiz çalışan altyapısı; bakiye yükleme konusunda işverenleri, harcama yapma konusunda çalışanları ve ödeme alma konusunda da üye iş yerlerini memnun ediyor. 

Gelecekte Hangi Yeni Ürün ve Hizmetlerin Sunulması Planlanıyor? 

Koç Holding ve Token Finansal Teknolojiler güvencesiyle hizmet veren TokenFlex, çalışanların ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir aplikasyon ve dijital çözüm olarak konumlanıyor. Hizmet sürecine yemek kartı ile başlayan TokenFlex, bu yolculukta dijital hediye kartı ve dijital geçiş kartı hizmetlerini de kullanıma sundu. Bu hizmetleri takip edecek olan TokenFlex çözümleri de bu doğrultuda, hem işverenlerin verimliliğini arıtırıp operasyon yükünü azaltacak hem de çalışanları memnun edecek çözümler olacaktır.

TokenFlex ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular 

TokenFlex'ten Hizmet Nasıl Alınır? 

TokenFlex'ten hizmet almak için yapılması gereken, "Başvuru" ekranındaki formu doldurmak. Bu ekran üzerindenkurumsal müşteri olarak yemek kartı, hediye kartı ve QR geçiş sistemlerini kullanmak için başvuru yapabilir;üye iş yeri olup işletmenizde TokenFlex ile hızlı ve kolayca ödeme almak için bize bilgilerinizi iletebilrisiniz.

TokenFlex Müşterisi Olmanın Avantajları Nedir? 

TokenFlex müşterisi olarak vergi muafiyeti ve indirimi, hızlı ve kolay kullanım, fiziki araçlara ihtiyaç duymama, tüm süreçleri dijitalden yönetme, operasyonel yükü azaltma, zaman ve maliyet tasarrufu gibi avantajlara sahip olabilirsiniz. 

TokenFlex'in Kurucusu Kimdir? 

TokenFlex'in kurucusu, TokenFlex'in kurucusu, Koç Holding çatısı altında hizmet veren ödeme teknolojileri firmasıToken Finansal Teknolojiler'dir. Arçelik bünyesinde ödeme kaydedici cihaz çalışmaları ile temelleri atılan Token Finansal Teknolojiler, 2020 yılından bu yana Koç Holding'e bağlı bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Token'ın teknoloji ve yazılım yetkinlikleri ile Beko'nun cihaz gücünü birleştiren Token, 850 binden fazla ödeme kaydedici cihaz ile günde yaklaşık 8 milyon işlemi güvenle yönetmekte ve sektöre liderlik etmektedir. 

 

Ödeme cihazlarından edinilenedinlen deneyim ve ödeme süreçlerini uçtan uca kesintisiz hale getirebilme amacıyla, tamamen dijital bir hizmet olan TokenFlex ile birlikte ve online ödeme çözümüÖdero'yu da hayata geçirmiştir. 

TokenFlex Ne Zaman Kurulmuştur? 

TokenFlex, 2022 yılında kurulmuş olup geçen her yıl sistemlerini daha da geliştirerek hizmet kalitesini artıran, kurumsal firmalara, işletmelere ve çalışanlara yeni dijital çözümler sunan bir firmadır. 

TokenFlex'in Aldığı Ödüller veya Sertifikalar Nelerdir? 

TokenFlex, Fast Company Türkiye tarafından Türkiye'de 4. kez düzenlenen, teknoloji dünyasının önde gelen liderlerinin jürilik ettiği "En Yenilikçi Şirketler 50" listesinde 8. sıraya layık görülmüştür.

TokenFlex'in Yaptığı Toplumsal Sorumluluk Projeleri Nelerdir? 

TokenFlex; gıda israfına dikkat çekmek, gıda israfını önlemek ve halkı bu konuda çok daha bilinçli bir hale getirmek için Gıda Kurtarma Derneği ile iş birliği yapmış, "Gıdaya Değer, İsrafa Son Ver" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje kapsamında üye işletmeler ve kullanıcılar ile gıda israfına dair bilgi ve önerilerin paylaşımı, eğitimler ve etkinlikler yer almaktadır.

 

TokenFlex Sosyal Medya

TokenFlex Facebook hesabına bu link üzerinden ulaşabilirsiniz:

https://www.facebook.com/people/TokenFlex/100076283885424/

TokenFlex X (Twitter) hesabına bu link üzerinden ulaşabilirsiniz:

https://x.com/tokenflexx

TokenFlex YouTube kanalına bu link üzerinden ulaşabilirsiniz:

https://www.youtube.com/channel/UCV4DKW8gE5FnyagrHEul-UA/about

TokenFlex Instagram hesabına bu link üzerinden ulaşabilirsiniz:

https://www.instagram.com/token.flex/

TokenFlex LinkedIn sayfasına bu link üzerinden ulaşabilirsiniz:

https://www.linkedin.com/products/tokeninc-tokenflex

TokenFlex uygulamasına Google Play üzerinden bu linkle ulaşabilirsiniz:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tokenflex&hl=tr

TokenFlex uygulamasına Apple App Store üzerinden bu linkle ulaşabilirsiniz:

https://apps.apple.com/in/app/tokenflex-pos/id1589049059

İLGİLİ HABERLER

Samsun'un derdi başından aşkındı.

Samsun'un derdi başından aşkındı.

Loadcell (Yük Hücresi) Nedir ve Nasıl Çalışır

Loadcell (Yük Hücresi) Nedir ve Nasıl Çalışır

Google varsayılan yazı tipi nedir?

Google varsayılan yazı tipi nedir?

Web sitelerinde en çok kullanılan font Roboto

Web sitelerinde en çok kullanılan font Roboto

Font ve Yazı tipleri hakkında bilgilendirme haber sitesi

Font ve Yazı tipleri hakkında bilgilendirme haber sitesi